Cykelloppet två sjöar runt lördag 12 juni 2004
- En liten berättelse av Kaisa Widén -
Genom kameraögat


…46 Vuxna betalade 50:00 i startavgift
…16 Barn betalade 0 kronor

Starten gick i år klockan 13.00 men det blev ingen gemensam start ändå.
En grupp som bestod av ett Bröllopspar in spe fick lov att starta redan klockan 11.00 för att hinna runt innan kvällen. Camilla och Bubbas fick sätta sig på en tandem med skramlande tomburkar utklädda till man och kvinna men tvärtom så att säga. En klan på ett tiotal personer kollade att allt gick rätt till- vid svar på frågor - vid de olika vätske - kontrollerna. Roligt hade dom och det var meningen.
De övriga deltagarna hade att svara på några få frågor och samtidigt koncentrera sig på cyklingen. Även i år var vägen nyskrapad och en del grövre grus gjorde resan lite hoppig. Vid Brännan fanns en chans att vila och att äta korv och dricka läsk. Kaffe och kaka fanns också. Solen sken och det var ett underbart sommarväder.
Efter att Handlarn stängt så satte sig May på cykeln som sista deltagare och efter vila och korv så gav hon sig iväg den sista biten och vad hände ? Jo, det kom en ordentligt regnskur så hon blev blöt den stackarn!
Bröllopsföljet kom med i samma regnskur men ställde snällt upp vid prisutdelningen. En pokal till varje lottade första-pristagare. Ritva Persson för vuxna och Ellinor Isaksson för barn. Ritva fick dessutom en kasse värd 500 kronor från Handlarn. Ellinor och alla barn fick olika små presenter.

Trevligt inslag i vår by, hoppas vi kan återkomma nästa år igen.

Min lilla berättelse. 
Kaisa

Tillbaka